Omgeving

Rondom Hotel Stad en Land

Hotel Stad en Land ligt schuin tegenover de hoofduitgang van Station Alkmaar, nog geen vijf minuten lopen van het historische centrum van de stad. Het hotel is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van de provincie Noord-Holland.

Wil je dichtbij huis blijven, bezoek dan tijdens de zomermaanden de beroemde kaasmarkt van Alkmaar. Of stap in de trein en binnen een half uur sta je in hartje Amsterdam. Ook liefhebbers van rust en natuur kunnen hun hart ophalen in de omgeving van Hotel Stad en Land. Je kunt heerlijk uitwaaien aan de prachtige Noord-Hollandse kust in Egmond, Bergen aan Zee of Schoorl. Ook de Noord-Hollandse polderlandschappen zijn zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Wilt u meer weten over Alkmaar en haar bezienswaardigheden? We hebben de meest populaire hier voor u beschreven!

Bezienswaardigheden

  • Booking Award Winner

    Hotel Stad en Land is opnieuw door haar gasten gekozen! Daarom mogen wij ons 2018 Award Winner noemen. Wij zijn trots op deze mooie prestatie en bedanken onze gasten voor het geven van deze prachtige waardering.

  • Kamers

    Heerlijk overnachten in Alkmaar? U kunt al vanaf € 75,- per nacht bij ons terecht. Daarbij kunt u gebruik maken van gratis Wifi door het hele hotel!

    De Kamers