• Kamers

  Heerlijk overnachten in Alkmaar? U kunt al vanaf € 75,- per nacht bij ons terecht. Daarbij kunt u gebruik maken van gratis Wifi door het hele hotel!

  De Kamers
 • Parkeren

  Parkeren is mogelijk in parkeergarage de kazerne (250 meter loopafstand). Het maximale tarief is € 10 per uitrit.

  Bereikbaarheid
 • Hotel in Alkmaar

  In Alkmaar is van alles te beleven! Daarnaast zijn de kust, polderlandschappen en de hoofdstad ook zeer gemakkelijk te bereiken. Wat gaat u doen tijdens uw verblijf?

  Onze locatie

Home

Hotel Stad en Land Alkmaar

Voel je thuis

Wie binnenkomt in de gezellige ontvangstruimte en tevens bar van Hotel Stad en Land voelt zich direct thuis. Na een warm welkom door een van de medewerkers en na het inchecken is het tijd om de kamer te ontdekken. Alle vijfentwintig pas gerenoveerde kamers zijn namelijk gelegen in vijf aanliggende historische panden met eigen ingang.

Hotel Stad en Land is de perfecte uitvalsbasis voor het ontdekken van Noord-Holland. Bezoek de kaasmarkt van Alkmaar, ga shoppen in Amsterdam of waai uit aan zee in Egmond, Bergen of Schoorl.

Aan het einde van de dag is het prettig thuiskomen bij Hotel Stad en Land. Je kunt er genieten van een diner in het restaurant of een drankje aan de hotelbar.

Beste prijsgarantie

Boeken via de offciële website betekent dat u gegarandeert bent van de laagste prijs. Daarbij verzekeren we u van de best mogelijke, warme service en staan we altijd open voor contact.  


Boek direct                Kamers                Omgeving